Een kast vol met niets om aan te trekken

18 October 2017, 12:00. Posted by

 

“Ik heb een kast vol kleding maar niets om aan te trekken!”

Herkenbaar voor jou? Ben je onzeker of iets nog wel kan op ‘jouw leeftijd’ en wil je sowieso nu ook weleens een echte eigen stijl ontwikkelen?
Dan wordt het tijd om jouw garderobe op orde te krijgen. En komt dat even goed uit want daar kan ik je bij helpen!
Door middel van een uitgebreide intake, krijg ik meteen al een goed beeld van jouw beste modellen en kleuren, en nog belangrijker: je smaak en (gewenste) stijl. Vervolgens gaan we de kast door en maken ‘need to have’- en ‘nice to have’-lijstjes die je al dan niet door mij kunt laten shoppen. Scheelt je een heleboel tijd, geld, miskopen en ergernissen.

Wist je dat werkelijk iedereen een TIC heeft en meestal onbewust?! Van 100 grijze vesten, tot steeds weer een nieuwe zwarte broek of op ieder jasje een biesje… let maar op, ook jij hebt iets waar je steeds weer op terugvalt.

Afgelopen week was het overigens de beurt aan…. Mezelf! Mijn kast moest weer herfst en winterklaar gemaakt worden en ook ik heb nog weleens een aantal prachtige items in de kast hangen die ik niet of nauwelijks heb gedragen. Dus voor ik me laat verleiden door al het nieuws en kleurrijks in de winkels, ga ik eerst door mijn eigen kast en vind ik hier en daar wat mooie ‘snoepjes’ om te gaan combineren of zelfs restylen met nieuwe schoenen, accessoires of een nieuw truitje.

Het voelt wel een beetje naakt om mijn kledingkast zo open en bloot op internet te zetten maar ik dacht: lead by example! Bij mij hangt alles zoveel mogelijk op categorie en kleur en ik ben ontzettend zuinig op mijn kleding en schoenen.
Maar ook ik ben net als jullie erg druk, dus ik strijk absoluut niet alles, heb geen symmetrische/waterpas- stapeltjes (zou ik wel willen!) en ik heb veel te veel (gênant veel) kleding en kan maar moeilijk weg doen.
Ik ben wel ontzettend blij dat ik mijn kast weer op orde heb en dat ik leuke nieuwe combinaties heb gemaakt, want dit scheelt veel tijd in de ochtend en uiteindelijk ook geld.

Naar mijn tic hoeft trouwens niemand lang te zoeken getuige mijn foto’s:
“Hi, my name is Natalie Serluï and I am a shoe addict!”
Sommige tics zijn makkelijk te ‘verhelpen’, maar deze tic wil ik lekker houden. Tenslotte; Assepoester heeft ook al bewezen dat schoenen nou eenmaal gelukkig kunnen maken 😉

Fijne dag!

Liefs Natalie

This entry was posted in Blog, Featured and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Random Articles

Het voelde best even heel vreemd en spannend om zomaar een personal stylist in te .

Lente trends deel 1 : wijde broeken en pastel roze Ook dit seizoen vieren kleuren hoogtij! .

#Lifeofastylist: deze hashtag zie ik vaak staan bij Instagram posts van collega stylisten. En dan .

.

Contact

Styling Company MijnPersonalShopper
Rendementsweg 11
3641 SK Mijdrecht

T: 0031(0)6 442 858 66
info@mijnpersonalshopper.nl