Dankzij de pestkoppen…

26 January 2018, 15:36. Posted by
Persoonlijk verhaaltje om de werkweek mee af te sluiten:
 
“Ha Natalie,
Ik wil je hierbij bedanken voor je bijdrage aan een succesvolle klantendag.
De dames hebben je sessie erg leuk gevonden en waren zeer enthousiast.
Onze complimenten!”
 
En daar doe ik het dus allemaal voor! Vroeger in mijn puber jaren was ik extreem onzeker. Ik dacht werkelijk dat ik de lelijkste en dikste persoon op aarde was. Er was een tijd dat ik mijn gezicht zoveel mogelijk met een shawl bedekte en kleding standaard twee maten te groot kocht. En dat allemaal omdat ik in de brugklas gepest werd. Het was ‘maar’ een jaartje ellende maar toch.. Het had zijn effect in ieder geval goed gehad want tot zeker mijn 25e heb ik erg moeten ‘vechten’ tegen mijn eigen ‘onzekerheidsdraak’ die mij belemmerde op alle vlakken. En dat is dan nog zacht uitgedrukt.

“NIET OMDAT ALLES OM DE BUITENKANT DRAAIT…” 
Lang verhaal kort: inmiddels ben ik allang niet meer ongezond onzeker en jaren geleden heb ik mijn nare ervaring weten om te buigen naar iets positiefs en mijn passie: anderen in hun kracht zetten!
Mijn instrument hiervoor is het geven van kleding- en styling adviezen. En het werkt!
Hoe fijn is het om een vrouw of man te kunnen leren hoe je jezelf op je mooist kan presenteren. Niet omdat alles om de buitenkant draait, maar wel omdat het zo fijn is dat je jezelf accepteert om wie en hoe je bent en vervolgens kijkt welke outfit daar bij past. En dat we nou eenmaal allemaal anders zijn en er dus ook anders uitzien dat weten we allemaal. Dus dan is het ook fijn dat je leert dat je je niet meer laat belemmeren in je dagelijkse leven door die vreselijke onzekerheden, vergelijkingen met anderen en harde oordelen over jezelf.

“IK BEN DE PESTKOPPEN INMIDDELS DANKBAAR”
 Uiterlijk en kleding oppervlakkig? No way. De buiten- en binnenkant zijn nou eenmaal onlosmakelijk aan elkaar verbonden.
Ik ben de pestkoppen inmiddels bijna dankbaar want wellicht had ik anders nooit met zoveel empathie en liefde mijn ‘werk’ kunnen doen en mijn passie ontdekt! . Ik hoop nog veel dames en heren te mogen overspoelen met kennis en adviezen zodat ze lekkerder in hun vel komen te zitten.
 
Liefs Natalie
 
This entry was posted in Blog, Featured and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Random Articles

Het voelde best even heel vreemd en spannend om zomaar een personal stylist in te .

Lente trends deel 1 : wijde broeken en pastel roze Ook dit seizoen vieren kleuren hoogtij! .

#Lifeofastylist: deze hashtag zie ik vaak staan bij Instagram posts van collega stylisten. En dan .

.

Contact

Styling Company MijnPersonalShopper
Rendementsweg 11
3641 SK Mijdrecht

T: 0031(0)6 442 858 66
info@mijnpersonalshopper.nl